Bindeleddet NTNU

Bindeleddet NTNU er et kontaktorgan mellom næringslivet og sivilingeniørstudentene ved Industriell økonomi og teknologiledelse (Indøk) på NTNU.

Bindeleddet NTNU gir bedrifter mulighet til å profilere seg overfor Indøk-studenter og ellers på campus Gløshaugen ved å tilby bedriftspresentasjoner, rekrutteringsdager og andre tjenester. Gjennom økt interaksjon med bedriftenes medarbeidere, ønsker Bindeleddet NTNU at studentene får utvidet forståelse for næringslivet og kunnskap om sine karrieremuligheter.


Organisasjon

Bindeleddet NTNU er delt opp i fem grupper. Bedriftsgruppen har hovedansvaret for bedriftspresentasjoner, booking av bedrifter og jobbkatalogen. Markedsføringsgruppen jobber med å markedsføre Indøk og Bindeleddet NTNU mot næringslivet, både i Norge og i utlandet. IT-gruppen er ansvarlig for nettsidene, Bindeleddet NTNUs databaser og Intranett, samt diverse prosjekter. Økonomi og finans-gruppen bidrar i økonomiske avgjørelser og fører Bindeleddet NTNUs regnskap. Analysegruppen jobber med å analysere og presentere data fra undersøkelser og gir organisasjonen beslutningstøtte. I tillegg har vi en rekke prosjekter som organiseres på tvers av gruppene.


Hva gjør vi?

For studenter arrangerer Bindeleddet NTNU bedriftspresentasjoner, KarriereDagene, ekskursjoner og kompetansehevingsarrangementer. I tillegg legger vi ut stillingsannonser på sidene våre, formidler diplomoppgaver, gjennomfører arbeidssituasjonsundersøkelser for ferdigutdannede indøkere og markedsfører Indøk mot næringslivet.

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer