Ofte stilte spørsmål

Påmelding til arrangementene åpner klokken 12.00, 5 dager før arrangementsdagen om ikke annet er opplyst i arrangementsbeskrivelsen.
Avmelding stenger 24 timer før arrangementet begynner.
Om du ikke møter opp på ett arrangement får du én prikk. Denne prikken er gyldig i 180 dager, og blir da fjernet automatisk.
Hvis du får to prikker blir du utestengt fra de ti neste arrangemententene, uavhengig av semester.
Dette betyr at en utestengelse på slutten av høstsemesteret vil medføre at du går glipp av de 10 første arrangementene neste semester.

Mer detaljert informasjon finner du i våre brukervilkår.
Linjen på din brukerprofil hos oss samsvarer med linjen du er registrert på hos NTNU. Om du mener dette er feil sender du en mail til [email protected].
Bindeleddet lagrer nødvendige personlige opplysninger om navn, stud-mail, telefonnummer, studieretning og årstrinn, men deler ikke denne informasjonen med noen tredjepart. Bedriftene som arrangerer bedriftspresentasjon gjennom oss mottar statistikk på hvor mange studenter som har deltatt på arrangementet fra ulike studieretninger.
Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer