Ny funksjonalitet på nettsiden!
Publisert 29.01.18

Vi har lagt til noen nye funksjoner på nettsiden og her kommer litt informasjon om disse.

Venteliste
Det er lagt inn en funksjon for venteliste på arrangementene våre. Hvis et arrangementet som aktuelt for deg er fullt, vil det være mulig å melde seg på venteliste. Hvis noen melder seg av arrangementet eller det åpnes opp nye plasser, vil de(n) som står først på ventelisten automatisk få plass. Vedkommende vil få en notifikasjon (se lenger ned) om dette. Du kan alltid melde deg av ventelisten, men det går som vanlig ikke an å melde seg av selve eventet etter kl. 11:00 samme dag, eller dagen før dersom det er lunsjpresentasjon. Hvis man ikke har fått plass på selve eventet, kan man likevel møte opp ved inngangen, både om du står på venteliste eller ikke. Hvis noen som er påmeldt ikke møter opp, vil de som står på ventelisten bli sluppet inn etter rekkefølgen er oppført i.

Følge bedrifter
Det er nå mulig å "følge" bedrifter man er interessert i. Dette innebærer at man får oppdateringer på stillingsannonser og arrangementer som denne bedriften har. Man får blant annet en påminnelse dagen før en påmelding åpner til et arrangement med bedriften. For å følge en bedrift, er det bare å søke den opp i bedriftskatalogen og trykke på følg-knappen. 

Notifikasjoner
Det er lagt inn en notifikasjonstjeneste på nettsiden. Denne fungerer relativt likt som andre notifikasjonstjenester, med et lite ikon i headeren. Du får notifikasjon i følgende tilfeller:

- Om bedrifter du følger legger ut stillingsannonser
- Om bedrifter du følger skal ha et arrangement
- Påmeldingen til et arrangement med en bedrift du følger åpner dagen etter
- Om du har fått noshow (prikk)
- Om et arrangement du har meldt deg på endrer lokasjon eller tidspunkt
- Om du har fått plass på et arrangement via venteliste

Bare send mail til [email protected] hvis du har noen spørsmål angående noen av de nye funksjonene.

Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer