Finans, Konsulent
   11 - 50 ansatte
      Trondheim
    http://www.impello.noImpello er et konsulenthus med høy kompetanse og engasjerte medarbeidere. Vi gir ambisiøse bedrifter retning, vekst og verdiutvikling gjennom M&A, strategisk og finansiell rådgivning. Impello har bred erfaring fra rådgivning innenfor teknologi, industri og tjenesteytende næringer, med særlig fokus på IKT, energi, sjømat og maritim.

Våre kunder er både start-ups, vekstselskaper og større virksomheter. Noen av våre kunder er bl.a. SINTEF, Norbit, Investinor, SpareBank 1 SMN, Store Norske, BEWI, Trym, RenRøros og Folkeinvest.

Impello har 14 medarbeidere med høy utdannelse og lang erfaring fra M&A/corporate finance, bank/finans, revisjon/rådgivning og ledelse. Siden oppstarten i 2005 har vi vært involvert i mer enn 100 transaksjonsoppdrag og 700 rådgivnings- og management for hire prosjekter.

Selskapet har hovedkontor i Olav Tryggvassonsgate 40 i Trondheim og er en del av Karabingruppen som i mars 2022 ble en del av Azets.

For mer informasjon, se http://www.impello.no


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer