Bygg, Finans
      Oslo
    http://www.malling.no

Eiendomshuset Malling & Co ble etablert i 1964, og selskapet har i over 50 år vært en ledende aktør innen næringseiendom. Vi er et komplett eiendomshus som leverer tjenester innen alle tjenesteområder. Dette inkluderer bl.a. analyse og verdivurdering, kjøps- og salgsrådgivning, utvikling, utleie, drift og forvaltning av eiendom. Selskapet har over 260 ansatte, og hovedkontoret er plassert i Vika i Oslo.

Malling & Co Research and Valuation (MCRV) er eiendomshusets analyseavdeling, og har 13 ansatte. MCRV leverer et stort omfang av tjenester til eksterne kunder, samt fungerer som en intern konsulentavdeling for resten av selskapet. I tillegg til analyse og rådgivning gjennomfører avdelingen flere hundre verdivurderinger av eiendommer, utviklingsprosjekter og eiendomsporteføljer hvert år. Kundene spenner fra børsnoterte selskaper med store eiendomsporteføljer til små familieeide selskaper med enkelteiendommer.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer