11 - 50 ansatte
      Trondheim
    http://realfagtrondhei...Realfagshjelpen er et privatundervisningsselskap som driver med én-til-én undervisning i realfag for elever og studenter på grunnskole, videregående og universitet i Trondheim, Bergen og snart Oslo. Selskapet er eid og drevet av studenter ved NTNU. Vi leverer undervisning innenfor alle realfag på grunnskole, VGS og noen utvalgte fag ved utvalgte universiteter, til konkurransedyktige priser. Våre verdier er Målbevisst, Engasjert og Nytenkende. 


Vi har et driftsteam på 7 personer som har ansvaret for å drifte og utvikle selskapet videre. Dette teamet øker stadig i størrelse. I tillegg har vi i underkant av 30 studentprivatlærere i Trondheim og Bergen. Vi ønsker å tilby den mest attraktive, fleksible og givende deltidsjobben for studenter ved universiteter i områdene vi holder til, og her er en rolle som privatlærer i Realfagshjelpen helt perfekt. 


Våre lærere skal være de flinkeste realfagsstudentene i landet, og vi jobber aktivt med å hente inn kun de beste kandidatene. Vårt selskap er i stadig utvikling, og fungerer som en ung oppstartsbedrift. Det gjør at de ansatte har stor påvirkningskraft på selskapet og deltar aktivt i viktige avgjørelser. I Realfagshjelpen er alle entreprenører og sørger for en bærekraftig utvikling av selskapet. Sammen jobber vi for å bli enda større på Norgesbasis.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer