IT, Konsulent
   1001 - 5000 ansatte
    http://netcompany.com/noNetcompany er et av Nordens mest suksessfulle IT-konsulentselskap. Vi leverer forretningskritiske IT-løsninger og rådgivning. Sammen med kundene realiserer vi morgensdagens løsninger i det digitale landskapet, skapt via vårt innovative og kunnskapsbaserte fagmiljø. Som konsulent hos oss blir din hverdag i spennende og utfordrende prosjekter som skaper det nye digitale Norge/Norden. Vi tilbyr deg den beste faglige og personlige utviklingen, og det fra dag én. I Netcompany vil du jobbe i våre egne leveranseteam hos markedsvinnerne og andre sentrale aktører i både offentlig og privat sektor. Det er du som blir med på å utvikle og realisere den nye digitale hverdagen til oss privatpersoner, bedrifter og organisasjoner på kryss og tvers av Norden. I Norge skjer dette hos disse kundene: OBOS, Møllergruppen, Oslo Kommune, Tolletaten, Kulturrådet og NRK – for å nevne noen.


Netcompany er den fremste digitale løsningsskaperen i Norden, og Netcompany i Norge er den norske delen av dette. Vi er i front innenfor digitaliseringsløsninger i markedet, basert på et av de sterkeste fagmiljøene norsk IT-bransje har å by på. Netcompany har i tillegg tilstedeværelse i Danmark, Polen, England og Vietnam. Konsernet har tilsammen ca. 1 800 ansatte. I Norge er vi ca. 180 ansatte og vi er på kontinuerlig jakt etter nyutdannede som ønsker å være med på å forme vår nye digitale hverdag. Vi satser på deg som ønsker å lære mer, jobbe med andre, levere og ha det gøy på veien!


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer