Industri, IT, Konsulent
   11 - 50 ansatte
      Oslo
    http://www.einr.noHvem er EINR?

Vi er et konsulent- og rådgivningsselskap med fokus på varehandel og logistikk. Mange av våre leveranser gjøres i kombinasjon med systemløsninger fra SAP. EINR er et selskap i vekst og vi teller nå 45 ansatte. Alle våre konsulenter har utdannelse på Mastergradnivå, kombinert med erfaring fra implementeringsprosjekter hos noen av Norges ledende bedrifter. Vi har i tillegg et stort nettverk vi benytter til å styrke vår leveransekapasitet.

EINR ble etablert i 2015 fordi vi ønsket å skape et smidig, men slagkraftig alternativ for nordiske aktører innen varehandel og logistikk. Våre kunder er noen av de ledende aktørene i markedet, hvor vi i partnerskap optimaliserer vareflyten, fra produsent via komplekse lagerløsninger og vareveier og ut til forbruker via butikk eller digitale kanaler.

 Ønsker du å gjøre en forskjell? Ønsker du å jobbe i team og samtidig være selvstendig? Ønsker du å lage løsninger i verdensklasse? Er det mulig i EINR? Definitivt.

Vi går gjennom veggen for å gjennomføre våre leveranser, gjør du?  Er du klar for å bli en EINR? 


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer