IT
   51 - 200 ansatte
      Oslo
    https://www.aboveit.no/Aboveit ble bygget av mennesker med erfaring fra en miks av IT-bransjens større aktører. Fellesnevneren for grunnstammen i Aboveit er troen på at morgendagens vinnere er de som forstår at forretning er IT, uansett bransje og produkter. Med uendelig datakraft, cloud tjenester og kunstig intelligens er mulighetene fremover uante og Aboveit er her for å hjelpe bedrifter forstå hvordan, hvorfor og når. Vår visjon er å bidra til at broen mellom teknologi og forretning bygges på riktig måte med de verktøyene som er best egnet til jobben.


I Aboveit har vi en verktøykasse som dekker hele det teknologiske økosystem og våre erfarne medarbeidere kan gi råd fra sky-tjenester til tradisjonell infrastruktur, forretnings-applikasjoner og tjenester, hybride løsninger, strategi samt prosesser.

Mange deler vår visjon og med 30 medarbeidere allerede er vi det raskest voksende IT selskapet innenfor vår kategori. Selskapet er Norskeid og vi ønsker å skape arbeidsplasser for unge talenter i kombinasjon med erfarne konsulenter.

Powered by Froala Editor


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer