Bygg, Energi, Industri
   11 - 50 ansatte

Concreto AS er et selskap som yter prosjektrelaterte konsulenttjenester, analyse og rådgivning til prosjektvirksomheter. Vi utfører både utredning, beskrivelse, kvalitetssikring og opplæring innenfor våre virksomhetsområder.

I Concreto ønsker vi å jobbe etter en analytisk tilnærming som ender opp i konkrete råd for våre kunder. Vi er derfor opptatt av at våre ansatte viser både tilstedeværelse og engasjement for de prosjektene vi arbeider med. Selskapet har ambisjoner om videre vekst, og utvikling av både selskapet og ansatte.

Vår klientportefølje består i hovedsak av departementer, direktorater, etater og andre forvaltningsorgan innenfor stat og kommune. I tillegg leverer vi tjenester til store og anerkjente private samarbeidspartnere.

Vi gir råd til en lang rekke beslutningstakere om hvordan prosjekter og samfunnsutfordringer kan løses. Det er politikernes jobb å prioritere, men det er vår jobb å bidra til at disse prioriteringene gjøres på riktig grunnlag.

Noen av spørsmålene vi har forsøkt å besvare sammen med våre oppdragsgivere er:

  • Hvordan bygge et Vikingtidsmuseum som tar vare på både kulturarv og besøkende?
  • Hvordan skal Universitetet i Oslo få mest mulig fremragende forskning ut av et nytt
    Livsvitenskapbygg?
  • Hvordan best planlegge skolekapasitet til en voksende hovedstad?
  • Hvordan sikre at Fornebubanen kan bygges innenfor angitt kostnads- og tidsramme?
  • Hvordan finansiere offentlige infrastruktur i takt med utviklingen av store
    transformasjonsområder i Oslo?

Powered by Froala Editor


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer