Energi, Konsulent
   11 - 50 ansatteAFRY Management Consulting har oppdrag knyttet til hele verdikjeden innenfor bærekraftig energi, basert på grundig fagekspertise, omfattende bransjeerfaring og detaljert markedsinnsikt. Vi er en ledende leverandør av konsulenttjenester til nordiske og europeiske energi- og nettselskaper, kraftkrevende industri, finansinstitusjoner og myndigheter. I Norge leverer vi langsiktige analyser av det nordiske kraftmarkedet, vi utfører evalueringer av energi- og klimapolitiske virkemidler, og lager underlag for strategiske beslutninger, inkludert verdsetting og due diligence.

AFRY Management Consulting i Norge har 21 medarbeidere. De fleste er knyttet til kontoret i Oslo sentrum, men vi har også kontor i Trondheim. Gjennom AFRY Management Consultings 20 kontorer i Europa, USA og Asia samarbeider vi tett med våre internasjonale kolleger mot kunder over hele verden. Som en del av det globale AFRY-konsernet har vi også tilgang til 17 000 ingeniører, designere og rådgivere innen infrastruktur, digitalisering, industri og energi. AFRY-konsernet har hovedkontor i Sverige og totalt 1050 ansatte i Norge.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer