gieffektivt.no er en donasjonsplattform som fremmer og gjør det enklere å donere til spesielt kostnadseffektive organisasjoner innen global helse og fattigdom. Organisasjonene vi anbefaler er dem som er de beste til å redde og forbedre livene til andre per krone de bruker. Siden 2016 har vi samlet inn 27 millioner kroner til disse formålene, hvorav 12,2 millioner var i 2021, med en årlig vekst de siste tre årene på hhv 62%, 70% og 91%. Plattformen drives gjennom et samarbeid mellom Stiftelsen Effekt og medlemsorganisasjonen Effektiv Altruisme Norge, og baserer sine anbefalinger på GiveWell, en organisasjon som er internasjonalt anerkjent for sine evalueringer og analyser av veldedige organisasjoner.

gieffektivt.no har en stor gjeng frivillige, og noen få ansatte. For å nå de ambisiøse målene våre fremover, og satse enda sterkere på vekst, så trenger vi flere dedikerte arbeidstimer til å prosjektet.

Powered by Froala Editor


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer