501 - 1000 ansatte
      Kristiansand
    http://ae.no

I Agder Energi har vi store ambisjoner. Vi skal levere ren energi for at samfunnet skal fungere, nå og for fremtiden. Vi utvikler fornybare energiløsninger som ikke bare betyr mye for den enkelte og samfunnet vi lever i nå, men som også vil ha stor verdi for fremtidige generasjoner, lokalt og globalt.

Teknologi og digitalisering er blant våre viktigste verktøy for å skape verdi fra innovative digitale løsninger. Vår tekniske plattform for utvikling og innovasjon er basert på Microsoft Azure. Plattformen brukes på tvers av alle selskaper og sikrer kort realiseringstid på nye løsninger. 

Vi har mye data - ferdig strukturert - til stor glede for både teknologer og ikke-teknologer. 

Vi har også et veldig kompetent miljø internt som utvikler løsninger og samarbeider med innovative eksterne partnere. Læring og deling er satt i system for å sikre individuell kompetanseutvikling.  Viktige fokusområder er AI/maskinlæring, automatisering og selvbetjening. 

Energibransjen er i endring, og teknologer som forstår forretning blir stadig viktigere. Vi legger derfor vekt på at våre teknologer jobber tett sammen med domeneeksperter for å levere løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre - både for våre ansatte og for deg som sluttkunde. Bærekraft og sikkerhet ligger til grunn i alt vi gjør. 


Powered by Froala Editor


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer