IT
      Bergen
    https://www.revju.no/REVJU er en ratingside for leiemarkedet som på nåværende tidspunkt har over 4100 anmeldelser. Målet med nettsiden er å bidra til et mer transparent og rettferdig leiemarked, som vil være til fordel for både leietakere og utleiere. Plattformen gir leietakere betydelige innblikk i leieforhold før de flytter inn slik at de unngår negative overraskelser på leiemarkedet og har mulighet til å finne et passende sted å bo. For de beste utleierne vil REVJU være et utstillingsvindu, mens for de mindre flinke utleierne vil være et verktøy for å bedre sine leieforhold.

Med på laget har vi tidligere NTNU-student Marie Ameln som er co-founder av Viberent (Fjong). I dag er Marie CEO og co-founder i Oslo Seniorsupport, som tidligere var et Askeladden & Co selskap. Vi har også med oss tidligere NTNU student og co-founder/CTO av Tise Axel Franck Næss. CTO i REVJU er Simen Romstad Osland som tidligere var IT-konsulent for Bouvet. I dag jobber han som IT-konsulent i Dfind. Med på utviklerteamet er NTNU-studentene Sigurd Holten Bøen, Anders Lund, Håkon Rikheim og Kristian Thevik. Mathea Nygård Lutdal er student ved NHH og har ansvar for markedsføring og strategi. Fabian A Johannessen er også student ved NHH og fungerer som gründer og daglig leder i REVJU.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer