Energi
      Oslo
    https://hafslundeco.no/Hafslund E-CO er et av Norges største og mest tradisjonsrike kraftkonsern med røtter tilbake til 1892. Hver dag går mer enn 400 ansatte i Hafslund E-CO på jobb for å realisere visjonen om en fornybar og fullelektrisk fremtid.

 I tillegg til å drifte produksjonen av mer enn 20 TWh, eier Hafslund E-CO vannkraftverk i Aurland, Hallingdal, innlandet og Østfold, gjennom datterselskapet, E-CO Energi. Disse vannkraftverkene produserer til sammen nok strøm til å kunne forsyne over 2,2 millioner mennesker med ren, fornybar vannkraft. Gjennom forretningsområdet, Ny Energi, jobber Hafslund E-CO med innovasjon og forretningsutvikling for å skape fremtidens elektrifiseringsløsninger. Det gjøres både gjennom interne, innovative prosjekter, og investeringer og aktivt eierskap i start-ups som ligger lengst fremme på sitt felt. 

Hafslund E-CO har en klar vekstrategi, og skal vokse både organisk og gjennom konsolidering i årene som kommer. Konsernet har kontorer flere steder i Sør-Norge, hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer