Finans
   11 - 50 ansatte
      Bergen
    http://www.argentum.no

Argentum er statens investeringsselskap for investeringer i aktive eierfond, ofte kalt private equity-fond. Argentum tilbyr også investeringsprogrammer for private investorer, noe som bidrar til å tilføre mer risikokapital til markedet. Private equity bidrar til å utvikle og styrke norske selskaper i et stadig tøffere internasjonalt marked. Dette skjer ved at fondene investerer i bedrifter som de så utvikler ved å tilføre kapital, kunnskap og nettverk.

 

Argentum har siden 2001 bygget opp et ledendekompetansemiljø på investeringer i private equity-fond. Selskapet har spesialisert seg på fond i Norden og Nord-Europa, samt den globale energisektoren. Argentum er aktiv i første, annenhånds- og ko-investeringsmarkedet; hvilket innebærer investeringer i nyetablerte fond, kjøp av fondsandeler i eksisterende fond og investeringer direkte i bedrifter sammen med fond i vårportefølje. Siden oppstart har selskapet hatt en gjennomsnittlig årlig avkastning på over 15 prosent. Argentum har 25 ansatte og kontorer i Bergen og Oslo. Selskapet forvalter 13 mrd kroner for Argentum Fondsinvesteringer og private investorer.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer