IT
   201 - 500 ansatte
      Lysaker
    https://www.cisco.com/...Cisco er et verdensomspennende teknologiselskap som er markedsleder innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandlingsløsninger. På Lysaker er vi rundt 500 ansatte som jobber med alt fra R&D, markedsføring og salg, supply chain og ledelse. Alt som kalles Cisco Devices utvikles hos oss, fra idé til design, maskinvare og mekanikk, programvare, skyløsninger, maskinlæring og intelligens. I tillegg har vi ert stort design miljø som passer på at produktene våre er brukervennlige og ser skikkelig bra ut.

Det er mange som vil jobbe med teknologi - hos oss får du lage den!

Cisco er rangert som nr. 1 Best Workplace i Norge og Europa av Great Place to Work- og dette er vi stolte av, det er rett og slett et bra sted å jobbe.

Typiske stillinger vi ansetter til her i Norge er: Software Engineer, Mechanical Engineer, Hardware Engineer, Test Engineer, Audio Engineer, ID/UX/Service stillinger, Product Managers, Sales Account Managers, Systems Engineer/IT Konsulenter og Project Specialists. 

Stillingene våre for 2024 start er nå åpne!

https://www.youtube.com/watch?v=qYDsv0W9AgQ


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer