Energi, Konsulent
   11 - 50 ansatte
      Oslo
    http://www.thema.noTHEMA Consulting er et ledende konsulentselskap med energisektoren som spesialområde. Basert på vår inngående kunnskap om teknologisk utvikling, reduksjon av klimagassutslipp, infrastrukturutfordringer og offentlig regulering har vi de siste årene etablert transport som et nytt fokusområde. Vi hjelper våre kraftselskaper, kraftintensiv industri, transportetater, bransjeorganisasjoner, myndigheter og andre aktører med å navigere gjennom utfordringer og muligheter som følger av «det grønne skiftet». 

Vår unike posisjon er tuftet på at vi er spesialister på viktige drivkrefter for utviklingen i sektorene, som politikk, markedsutvikling og teknologi, og kan bruke dette til å forstå aktørenes strategiske utfordringer og handlingsrom. Vårt arbeid støttes av analyser basert på avanserte egenutviklede modeller. THEMA jobber dypt og langsiktig med viktige kunder i Norge og Norden, og har en raskt økende oppdragsmengde i Tyskland og Sveits.

Vi er nå 30 ansatte med kontor i Oslo sentrum.


Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer